Stallone confirma, ne vom bucura ochii cu un nou Expendables

Printr-o postare pe Instagram ce a avut loc in cursul zilei de ieri, Sylvester Stallone confirma ca vom avea al 4-lea film din seria Expendables. Acesta a postat o fotografie in care apare alaturi de Jason Statham in timpul repetitiilor pentru noul film.Fanii filmelor de actiune old school avem motiv de bucurie. Alaturi de Sly ii vom revedea pe Jason Statham, Arnold Schwarzenegger si Antonio Banderas.


O alta veste buna este ca s-a renuntat la raitingul PG-13 care a tras in jos Expendables 3 si se va reveni la un rating R care ne va permite sa savuram scene de violenta, sange si tone de gloante zburand printre one liners a la anii '80.

Zvonurile vorbesc de aparitia in film a unor nume precum: Jack Nicholson, Ron Perlman, Dwayne Johnson sau Dave Bautista.

Filmul este prevazut a fi lansat pe marile ecrane in 2020 si din pacate s-a confirmat oficial ca va fi ultimul film al francizei.

Cu siguranta ar fi o surpriza foarte placuta sa il vedem pe Kurt Russell in Expendables 4, Snake Plissken - personajul portretizat de acesta in cele doua filme "Escape from [...]" devenind un icon al filmelor de actiune.


Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.