Unul dintre cele mai indragite branduri de dulciuri a implinit 50 de ani

Fara indoiala, Kinder este unul dintre cele mai indragite si cunoscute brand de dulciuri din lume. Anul acesta firma care ne-a dat celebrele oua cu surprize implineste 50 de ani de la infiintare.

In ciuda denumirii germane, Kinder este un produs italian, apartinand concernului Ferrero SpA, fiind insa dezvoltat in fabricile din Frankfurt.Desi primele dulciuri Kinder au fost produse in 1967, expansiunea internationala incepe abia in 1968.

Kinder Bueno - gama de produse care se adreseaza consumatorilor adulti a fost lansata in 1999, in 2009 a fost introdus Kinder Bueno White, iar in 2017 Coconut si Dark Chocolate.

Cu toate acestea cel mai cunoscut produs ramane oul de ciocolata Kinder Surprise, lansat pe piata in 1974.

Tari precum Statele Unite, Chile si Romania au luat decizia de a interzice Kinder Surprise din motive privitoare la siguranta copiilor care ar fi putut inghiti din greseala jucariile din oua. Pusi in fata unei astfel de situatii, Kinder a  lansat JOY o varianta a oului cu surpriza in care cele doua sectiuni (compartimentul cu jucaria si cel cu prajitura) sunt separate.

Din fericire pentru iubitorii Kinder Surprise, Romania si Statele Unite au revenit asupra deciziei si in prezent ouale Kinder au revenit in comert.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.