Au inceput angajarile. Lidl deschide la Bucuresti un hub digital pentru comertul online.

Grupul Schwarz este decis sa-si consolideze pozitia dominanta pe piata de retail din Romania. Odata cu deschiderea noului sediu din capitala, grupul a anuntat venirea in Romania a Lidl Digital.
Hub-ul IT se axeaza pe dezvoltarea comertului online Lidl Online Shop, portalul de travel si alte servicii online. In acest sens compania a inceput deja angajarile, 100 de posturi fiind disponibile. Mai multe detalii aici: https://lidldigital.ro/#our-jobsBirourile din Bucuresti sunt a 5-a locatie Lidl Digital dupa cele din Barcelona, Sofia, Neckarsulm si Berlin.

Cel mai probabil dupa finalizarea angajarilor si "trecerea la productie", lucruri programate pentru luna martie, vom asista la deschiderea si in Romanai a Lidl Online Shop.Noul sediu al Lidl Romania a fost construit in parteneriat cu Skanska, in zona Aviatorilor din Bucuresti. Cladirea dispune de 2 aripi, una cu 4 etaje si una cu 6 etaje, oferind cateva facilitati interesante cum ar fi: cafeteria (unde brandul de cafea prezent este TED), cantina, fitness room, parcare pentru biciclete, 25 de meeting rooms.

Cladirea dispune de 233 locuri de parcare, 7 puncte de incarcat masini electrice si 40 de locuri pentru biciclete.

Viitorii anagajati vor beneficia si de un mirobuz dedicat care va face legatura intre cladire si statia de metrou Aurel Vlaicu.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.