Au inceput lucrarile de extindere a centrului comercial TOM

Incepand de anul trecut centrul comercial TOM a demarat o serie de investitii in modernizarea si reamenajarea cladirii. Pe langa acestea in proiect se afla si extinderea mall-ului atat cu un corp nou P+M+E cat si cu noi unitati big box.

Recent au fost demarate lucrarile de construire a doua unitati de tip big box care vor gazdui un magazin JYSK, respectiv un magazin LEM's, in ambele cazuri discutam de relocari din incinta mall-ului.C1 – centru comercial LEM’S, avand regim de inalțime P+1E si C2 – centru comercial JYSK, avand regim de inaltime PARTER. . Ambele imobile vor fi compuse din punct de vedere functional din: spatii personal, spatii depozitare si spatii expunere / vanzari.

Suprafata totala de teren pe care va fi dezvoltata extinderea este de 5.145 mp. Pe interiorul parcelei se vor amenaja 40 de locuri de parcare dintre care 4 destinate persoanelor cu handicap.

Magazinul Lem's va avea o suprafata utila totala de 1950 mp cu spatiul de vanzare desfasurat pe parter si etaj. La interior se va amenaja si un lift.

Magazinul JYSK va avea o suprafata utila totala de 1.396 mp (parter) dintre care spatiul de vanzari va ocupa 1.060 mp.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.