Chestionarul privind reabilitarea Cazinoului nu are nicio valoare. Nu mai exista niciun proiect de reabilitare

In urma cu aproximativ o saptamana pe site-ul primariei si prin presa s-a lansat un chestionar referitor la Cazino si ce ar dori constantenii sa se faca cu imobilul, ce destinatie sa aiba acesta.

Din pacate valoarea acestui chestionar este egala cu zero. Iata de ce.

In primul rand Cazinoul nu este al primariei, el se afla in administrarea Companiei Nationale de Investitii - CNI, primaria avand doar un rol consultativ nu decizional (fiind reprezentata de un singur consilier tehnic).

foto: merglamare.ro

In al doilea rand nu mai exista nicio licitatie pentru reabilitarea imobilului.

In al treilea rand nu mai exista niciun proiect de reabilitare. De ce? Simplu, toata aceasta tergiversare provocata de contestatii a durat atat de mult incat documentatia, studiile si expertizele au expirat.

In clipa de fata abia se discuta reluarea procedurilor pentru realizarea documentatiei, studiilor si expertizelor tehnice. Abia in cursul anului viitor existand posibilitatea ca proiectul sa fie achizitionat si abia in 2020 POATE sa se demareze fazele incipiente ale procesului de licitatie.

Insa daca nu se modifica urgent articolul de lege privind contestatiile riscam ca dupa 2020 sa asistam iar la situatia din prezent cu contestatii la infinit si cu acte blocate pana la expirare.Un comentariu:

  1. Prin chestionar Consilierul tehnic a luat la cunostinta dorinta comunitatii si va putea consulta partea decizionala in privinta ariilor utilizate etc.

    RăspundețiȘtergere

Comment:

Un produs Blogger.