Cum arata primul supermarket din Romania cu valet parking. Galerie foto

Mega Image a reusit prin concept stores deschise in Bucuresti si Constanta sa revolutioneze piata de retail din tara noastra.

Recent, odata cu deschiderea concept Store Cobalcescu (Bucuresti, strada Cobalcescu nr. 45) retailerul ridica din nou stacheta. In cazul de fata discutam de o excelenta reconversie a unei cladiri utilitare - fostele garaje Mihaescu. Imobilul cu subsol si 4 etaje, o bijuterie art deco din perioada interbelica a fost redat orasului in urma unui proces de restaurare.foto: Mega Image Romania

Structural, subsolul gazduieste spatiile de depozitare, in timp ce parterul si etajul 1 sunt destinate parcarii, Mega Image devenind primul retailer din Romania care ofera serviciu de valet parking. Din etajul 1 clientii au acces direct la etajul 3 unde se afla Equilibrium Health & Wellness, Wine Gallery, Gusturi Romanesti si Fromagerie. Din etajul 3 se coboara la etajul 2 unde sunt casele de marcat si restul raioanelor. Etajul 4 este rezervat birourilor.

Mega Image Romania este detinut de grupul Ahold Delhaize in al carui portofoliu se regasesc branduri precum Delhaize, Albert Heijin, Food Lion, Giant sau Martin's.
Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.