Dolphin Travel & Events organizeaza evenimente de informare despre cursuri gratuite in turism si limba bulgara

Dolphin Travel & Events organizeaza o serie de evenimente de informare si motivare, in cadrul proiectului ”Îmbunătățirea condițiilor pentru angajarea tinerilor în sectorul turismului”, finanţat prin programul Interreg V-A România-Bulgaria si implementat de catre Municipalitatea Kavarna, in parteneriat cu Universitatea Ovidius Constanta. Acestea au loc în ziua de VINERI: 19 ianuarie, 26 ianuarie, 2 Februarie 2018, ora 14:00, la Hotelul Oxford din Constanţa.          Evenimentele se adreseaza tinerilor pana in 29 ani, ce vor sa-si dezvolte o cariera in turism, care isi cauta un loc de munca, vor sa se reorienteze in cariera, sau sa-si imbogateasca cunostintele de specialitate. In urma evenimentelor de informare si motivare, se va face selectie de minim 40 de tineri din judetul Constanta care vor urma GRATUIT cursuri de instruire profesionala in specialitatea dorita din domeniul turismului si curs de limba bulgara (acestea vor incepe in luna februarie).
Cei peste 50 participanti care sunt asteptati la eveniment vor afla cum pot sa-si creasca sansele de angajare sau promovare in turism, participand la aceste cursuri, ce ofera diploma recunoscuta de angajatori, in Uniunea Europeana.

Participarea este GRATUITA dar locurile sunt limitate. Pentru inscriere la evenimentele de informare, este necesara trimiterea unui email la adresa office@dolphin-travel.com, in care sa se mentioneze nume complet, numar de telefon, data nasterii, studiile.SCURTA DESCRIERE:
- Cursuri GRATUITE de instruire profesionala intr-o profesie aleasa in turism: Tehnician in Turism (receptioner), Organizator Banqueting, Bucatar, Barman-ospatar, Agent / Ghid turism, Animator in turism
- Curs GRATUIT de limba bulgara
- Cursurile vor avea loc in localitatea Constanta

CINE POATE PARTICIPA:
-      Orice persoana de pana la 30 de ani neimpliniti care locuieste pe teritoriului judetului Constanta.
-      Vor avea prioritatea persoanele care NU sunt angajate sau NU urmeaza o scoala in momentul inregistrarii
-      Persoanele trebuie sa aiba studii medii finalizate.

CE TREBUIE SA FACA CEI CE DORESC SA PARTICIPE LA CURSURI:
-La evenimentul de informare, se completeaza un formular de inregistrare / intentie. Completarea formularului de inregistrare nu obliga in vreun fel, ci doar confirma intentia participantului si ne ofera datele de contact.
- Dupa analiza tuturor cererilor de inregistrare, vor fi formate grupurile de instruire,pentru curusrile care vor incepe in februarie 2018.

DETALII DESPRE PROIECT:
-      Evenimentele fac parte din Proiectul 16.4.2.017 ”Îmbunătățirea condițiilor pentru angajarea tinerilor în sectorul turismului”, finanţat prin programul Interreg V-A România-Bulgaria si este implementat de catre Municipalitatea Kavarna, in parteneriat cu Universitatea Ovidius Constanta
-      Se adreseaza tinerilor din judetul Constanta care doresc sa-si dezvolte abilitatile profesionale si sa se realizeze cu succes in sectorul turistic
-      Rezultatele proiectului vor fi in folosul intregului sector turistic deoarece estimam ca dupa finalizarea cursurilor profesionale si de limbi straine, tinerii sa vor angaja in sectorul turisticDetalii suplimentare despre curs se pot obţine la:
-      Elena Luiza Oprea - Dolphin Travel & Events: 0241.521144, 0723.732073 (identificarea tinerilor si inregistrarea pentru evenimente de informare si cursuri)
-      Reprezentant Proiect –Universitatea Ovidius Constanta: moraru.ad@gmail.com – Andreea Moraru

Un produs Blogger.