Galerie foto. Prime Kapital ia cu asalt Romania. Va construi nu mai putin de 7 noi mall-uri

Grupul sudafrican Prime Kapital, recent infiintat de o parte din echipa care a parasit NEPI, este pus pe investitii serioase in zona de retail. Astfel compania a lansat pe piata nu mai putin de 7 noi centre comerciale.

1. Mall of Moldova, Iasi
Cu o suprafata de 100.000 mp, centrul comercial va fi dezvoltat in jurul unui hypermarket Carrefour. Mall-ul va avea 200 de magazine, o zona de food court cu 30 de spatii, zona de entertainment, cinematograf, magazin DIY si magazine de mobila.

foto: Prime Kapital

2. Pitesti Mall
Situat pe bulevardul principal din localitate, langa gara, centrul comercial va fi intins pe 50.800 mp, ancora principala urmand a fi un hypermarket Carrefour. Printre viitorii chiriasi se numara Cinema City, JYSK, Pepeco, Hervis, Altex, Lem's, New Yorker, LC Waikiki, CCC si altii.

foto: Prime Kapital

3. Targoviste Mall
Situat la 2 km de zona centrala, langa gara, acesta va fi primul mall din judetul Dambovita. Centrul comercial cu o suprafata de 31.300 mp va avea ca ancore principale un hypermarket Carrefour si un multiplex Cinema City.

foto: Prime Kapital

4. Ploiesti Retail Center
Cu o suprafata de 25.000 mp, centrul comercial va fi amplasat in apropierea garii din localitate. Mall-ul va fi dezvoltat in jurul unui hypermarket Kaufland deja existent si a unui magazin Lidl ce urmeaza a fi construit in curand. Printre chiriasi se numara CCC, LC Waikiki, New Yorker, Deichmann, Hervis, C&A, Altex, JYSK, Lem's, Noriel, DM si altii. Cel mai interesant este faptul ca va dispune de un al treilea jucator mare si anume un hypermarket Carrefour.

foto: Prime Kapital

5. Balotesti Retail Park
Situat pe DN1, in zona Balotesti, retail park-ul se va intinde pe o suprafata de 46.400 mp fiind dezvoltat in jurul unui magazin Hornbach deja existent si a unui Lidl care urmeaza a fi construit in curand. Ancora principala va fi un hypermarket Carrefour.

foto: Prime Kapital

6. Baia Mare Value Center
Situat pe E58, centrul comercial va avea o suprafata de 22.500 mp, ancora principala urmand a fi un hypermarket Carrefour. Printre chiriasi se numara Pepco, Deichmann si altii.

foto: Prime Kapital

7. Roman Value Center
Cel de al 7-lea si cel mai mic centru comercial din portofoliu, cu o suprafata de doar 15.000 mp, va fi dezvoltat in municipiul Roman, in apropierea garii si autogarii. Ancora principala va fi un hypermarket Carrefour. Printre chiriasi se afla JYSK, Noriel, Altex, TXM, CCC, Hervis, Deichmann si altii.

foto: Prime Kapital

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.