Informatiile privind cumpararea de autobuze Mercedes de catre Cluj sunt FALSE!!!

In ultima vreme prin mass-media circula informatia conform careia municipiul Cluj-Napoca a cumparat autobuze Mercedes simple si articulate pentru a moderniza parcul auto al societatii de transport public.Din pacate aceasta informatie nu este adevarata.

 Licitatia privind achizitionarea noilor autobuze simple a fost anulata prin hotarare definitiva a instantei inca din 11 septembrie 2017! Niciun autobuz NU a fost livrat! In acest moment in SEAP si licitatia pentru cele 15 articulate apare ca fiind anulata!

Compania locala de transport public a reluat licitatia, care este in acest moment in desfasurare, si pentru care perioada de evaluare a ofertelor a fost prelungita pana pe 4 aprilie 2018!

Iata care sunt cele 3 companii care au depus oferte la Cluj-Napoca:

1. SC BMC TRUCK & BUS S.A. cu sediul in soseaua Bucuresti, nr. 24, Sat Ciorogarla, Comuna Ciorogarla, jud. Ilfov, cod postal 077055, tel. 0213503671, CU TERT SUSTINATOR: SC JT GRUP OIL SRL cu sediul in str. M10, nr. 0-A, Zona A, Navodari, jud Constanta.

2. KARSAN OTOMOTIV SANAYII VE TICARET A.Ş, cu sediul in Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi, Sanayi Caddesi 16225 Nilüfer / BURSATurcia, CU SUBCONTRACTANT: SC ANADOLU AUTOMOBIL ROM SRL, cu sediul in Ciolpani, sos.Bucuresti-Ploiesti, nr.110, judetul Ilfov, Romania.

3. SC MERCEDES-BENZ ROMANIA SRL, cu sediul in sos. Bucuresti-Nord, nr. 15-23, cladirea Henley, jud Ilfov.


Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.