Kaufland construieste un hypermarket in Mamaia Nord

Grupul Schwarz care detine Lidl si Kaufland este decis sa isi consolideze pozitia dominanta din judetul Constanta.

Astfel anul 2018 ne va aduce 2 noi magazine Lidl (Constanta - 1 decembrie si Tuzla) si nu mai putin de 3 hypermarketuri Kaufland. Hypermarketurile vor fi realizate in Cernavoda, Constanta-Vivo si...surpriza anului - in Mamaia Nord.

Kaufland va fi primul retailer modern care deschide un magazin in Mamaia Nord.

Obiectul proiectului il constituie amplasarea unei constructii provizorii de tip cort, pe un termen de 365 de zile, cu functiunea de spatiu comercial, pentru vanzarea si desfacerea marfurilor alimentare si nealimentare, respectiv coacerea si comercializarea produselor de panificatie şi patiserie.

Scopul investitiei este acela de a testa potentialul investitiei de acest tip, prin deservirea populatiei rezidente si a turistilor cu produse de prima necesitate in conditii de calitate sporita.Noul hypermarket va avea deschidere directa la bulevardul Mamaia Nord.

Spatiul de vanzare va fi amenajat intr-o constructie usoara, ce va avea o structura de rezistenta realizata din elemente metalice, stalpi si grinzi, usor demontabile, constructie de tip cort, pardoseala va fi de tip beton elicopterizat.

Spatiile anexe (grupurile sanitare pentru public si personalul de deservire, birouri, vestiare) se vor amenaja in containere metalice de tip organizare de santier, containere ce sunt dotate si preechipate cu instalatii electrice, sanitare, incalzire necesare desfasurarii activitatii.

In spatiul amenajat pentru sala de vanzare vor fi expuse si comercializate produse alimentare preambalate si nealimentare, in condiții de igiena ce respecta normele de igiena in vigoare.

Hypermarketul va avea o suprafata construita de 1.938 mp, alti 828 mp sunt rezervati zonelor pietonale, iar pentru autoturisme se vor amenaja 112 locuri de parcare, dintre care 5 destinate persoanelor cu handicap.Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.