Noile autobuze ale RATC ar putea fi MAN

Primarul Decebal Fagadau ne-a anuntat recent ca in cursa pentru improspatarea flotei de autobuze a RATC au ramas doar 2 din cele 4 firme ofertante. Reamintim ca acestea au fost:


  • Karsan (Turcia)
  • Isuzu (Turcia)
  • MAN (Germania)
  • Mercerdes (Germania)
Firma care va castiga va livra nu mai putin de 100 de autobuze noi, care vor sosi in 2 transe - prima la inceputul verii si a doua la finalul acesteia.

Tinand cont de situatia din piata si de declaratia primarului conform caruia autobuzele vor fi performante, la acelasi nivel cu cele din vestul Europei, putem specula ca in finala se afla compania germana MAN si ca sunt sanse foarte mari ca aceasta sa fie declarata castigatoare.

La declaratia primarului Fagadau putem adauga alte doua observatii legate de MAN. In primul rand compania germana are un program agresiv de vanzare de autobuze in spatiul central si est european, cu precadere in fostele tari ex sovietice si ex socialiste.In al doilea rand, intr-un interviu publicat acum doua zile in revista TIR MAGAZIN, Michael Schmidt, Presedinte al MHS Truck & Bus Group a declarat ca in 2017 cota de piata a companiei a crescut cu 17% , fiind un record al ultimilor 3 ani. Pentru anul in curs se estimeaza o evolutie identica, mai mult, urmand sa asistam la lansarea in aceasta primavara a noului autobuz urban euro 6 MAN Lion’s City.

In plus , prin cele doua centre tehnice din Bucuresti si Sibiu, MAN ofera cursuri de pregatire pentru mecanicii ce vor asigura service-ul autobuzelor si camioanelor marcii.

Noul autobuz MAN Lion's City a fost redesenat de la zero, avand in vedere confortul si eficienta. Autobuzul dispune de faruri LED atat pe fata cat si pe spate, suprafetele vitrate sunt de dimensiuni foarte mari, dispune de 4 zone de acces la interior (3 pentru calatori si 1 pentru sofer), aerul conditionat, camerele video si rampa pentru persoanele cu handicap facand parte si ele din dotarile autobuzului.
Un comentariu:

  1. as an opinion: I honestly do not prefer buses man and yes it's kinda '' ugly and hideous '' drawn it '' and I do not like this German bus at all: man lion's city may be lucky to win German buses Mercedes Benz to win Trust Town Hall of Decebal Fagadau Mayor of: Romania Constanta''Ro from the former city of my cousin Prince Gheorghe

    RăspundețiȘtergere

Comment:

Un produs Blogger.