Unda verde pentru amenajarea accesului la viitorul Lidl 1 decembriePrimaria Constanta a emis astazi certificatul de urbanism pentru amenajarea acceselor auto si pietonale la viitorul centru comercial de pe bulevardul 1 decembrie 1918. Mai exact este vorba de amenajare bretea acces din bulevard, relocare stalpi de iluminat, reamenajare circulatii pietonale, reamenajare spatii verzi.Noul magazin va dispune de 128 de locuri de parcare la sol. Pe teren se vor face urmatoarele amenajari:

 Magazin retail cu regim de inaltime P+1, H=9m, cu amenajari aferente functiunii de baza: platforme parcaje la sol, alei incinta, spatii verzi, amenajare peisagera, obiecte publicitare , copertine-parasolare, imprejmuirea partiala, echipare tehnico-edilitara.
 suprafata spatii verzi amenajate la sol in procent de 19% din suprafata
 spatii verzi amenajate peisagistic dotate cu mobilier urban, plantatii de aliniament, parcari amenajate cu dale inierbate, in interspatiul rezultat intre aliniament si retragerea cladirii de la aliniament
 spatiul verde existent de-a lungul bd. 1 Decembrie, aflat la limita de proprietate a parcelei IE 213510, reamenajat peisagistic in cadrul unui proiect unitar si coerent, odata cu realizarea obiectivului pe acesta parcela. Spatiul verde va avea caracter de spatiu verde tip scuar urban, deschis publicului. Va fi amenajat mobilier urban si loc de joaca pentru copii.

Niciun comentariu:
Write comments

Comment:

Recommended Posts × +