Brandul milanez Flormar a sarbatorit intr-un cadru deosebit 2 ani de prezenta in Constanta

Frumusete, stralucire, glam si eleganta sunt cuvintele care descriu un eveniment aparte. Sarbatorirea a 2 ani de existenta in Constanta a brandului Flormar. Si nici nu avea cum sa fie altfel tinand cont ca Flormar a luat nastere in capitala mondiala a fashion-ului - Milano.


Brandul Flormar are o traditie de peste 45 de ani, fiind infiintat la Milano in 1970, an in care lanseaza un lac de unghii ce a cunoscut rapid succes, fapt ce a dus la extinderea companiei pe toate palierele make-up-ului.
Produsele sunt create special pentru fiecare sezon in parte, fiind inspirate de cele mai noi tendinte ale pietei de fashion din Milano.

Compania este prezenta cu peste 4000 de magazine in 85 de tari, in Constanta make-up centerul Flormar fiind in City Park Mall, in aripa noua, unde pe langa produsele in sine se ofera si consultanta in alegerea make-up-ului potrivit.


Evenimentul prin care s-au sarbatorit 2 ani de la venirea brandului in orasul de la malul marii a fost marcat de prezenta unor cunoscute si frumoase vedete din Romania precum Laurette, Crina Matei sau Paula Chirila. 

Doamnele si domnisoarele prezente la eveniment au avut parte de numeroase surprize si cadouri.


Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.