Complex de natatie inaugurat la Focsani

Astăzi, 29 martie, a fost inaugurat la Focsani (jud. Vrancea) un bazin de înot realizat de MDRAP, prin Compania Națională de Investiții - CNI.

Obiectivul de investiţii a fost realizat conform normelor Federației Internaționale de Natație Amatoare (FINA) și include un bazin de competiție (cu o dimensiune de 33,33 m x 25 m, o adâncime de 2.30 m şi o capacitate maximă de 166 de persoane/oră) şi un bazin de antrenament (de 25 m x 12.5 m, o adâncime variabilă între 1.20 - 1.60 m şi o capacitate maximă de 65 de persoane/oră). Cele 2 bazine au 2 tribune cu o capacitate totală de 400 de locuri.

Valoarea contractului este de 32.209.992 de lei (cu TVA). Bazinul asigură condiții optime pentru antrenamente, competiții sau agrement și reprezintă o investiție importantă atât pentru sportul de performanță, cât și pentru sportul de masă.

Acesta este cel de-al 19-lea bazin de înot finalizat de CNI în cadrul programelor derulate. 6 dintre acestea sunt destinate sportului de performanță și alte 13 sunt destinate în principal uzului didactic.


Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.