MAGAZINUL LEVI'S a ales promovarea prin Kool Media

In toamna anului trecut, magazinul Levi's din Centrul Comercial City Park Mall, a ales promovarea prin servicii indoor, cu ajutorul Kool Media: printuri backlit, avize, distributie de materiale publicitare, montaje personalizate. 


Iata ce afirma despre noi Svetlana Sarjan, Vice Director Buro Art Media Events:

 "O dată ce am intrat pe piața din Constanța cu brandul Levi's- brand internațional cu o istorie bogată în domeniul producerii vestimentației din denim, am căutat sprijinul unei echipe profesioniste. Una din companiile selectate este compania Kool Media, care a dat dovadă de promptitudine, profesionalism și responsabilitate. La moment echipa Kool media este singura companie cu care colaborăm și pe care o recomand cu cea mai mare încredere" 

Noi, Kool Media, suntem o agenţie de publicitate din Constanţa, cu o experienţă îndelungată a echipei în Marketing – Creaţie- Comunicare –Relaţii Publice – Mass Media –Organizare evenimente –Printuri de mici şi mari dimensiuni.
Oferim o gama variata de servicii de promovare, de la printuri de mici si mari dimensiuni, campanii outdoor, distributie de materiale publicitare, campanii radio si TV, promovare in mediul online, administrare pagini social media si realizare site- uri, pana la organizarea de evenimente, lansari, conferinte de presa, etc.
Ideile creative - "out of the box" ne dau culoare şi ne fac să zâmbim- atât pe noi, cât şi pe clienţii noştri, dar şi pe clienţii clienţilor noştri. Întotdeauna ne place să "lucrăm" cu entuziasm şi voie bună!

Cere acum o oferta personalizata:
camelia@koolmedia.ro / elena@koolmedia.ro
www.facebook.com/KoolMedia


Un produs Blogger.