Precizari privind expansiunea IKEA la nivel national. Ce orase sunt vizate

Reprezentantii companiei IKEA vin cu noi precizari privind expansiunea lantului la nivel national:

Pentru noi este o prioritate să găsim terenurile potrivite în orașele din România care fac parte din planurile noastre de expansiune. Până atunci, avem un serviciu de comenzi online ce crește continuu în popularitate, disponibil pentru românii din toată țara, și avem planuri de a dezvolta, în plus față de magazinele clasice, un mediu multi-channel, cu noi canale de vânzări și noi formate care să susțină noile comportamente și tendințe de consum.În prezent, lucrăm la găsirea unor terenuri potrivite pentru magazinele IKEA din țară și a celor mai relevante soluții pentru formatele multi-channel. Așa cum am anunțat deja, următoarele trei orașe în care vom deschide magazine IKEA în România sunt: Timișoara, Braşov și Cluj, unde demararea construcției depinde de terenurile disponibile, dar și de susținerea pe care o vom primi din partea autorităților pentru aprobarea planurilor urbanistice zonale și obținerea autorizațiilor. Atunci când vom avea noi detalii, le vom comunica.

Prioritatea noastră este să aducem gama IKEA mai aprope de cei mai mulți români și ne va face plăcere să oferim mai multe informații atunci când vom avea noutăți în legatura cu acest subiect.


- Viviana Pavel, Real Estate and Development Manager IKEA South-East Europe (Croatia, Romania, Serbia Slovenia, Ukraine).

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.