Precizari privind prezenta lui Matei Deleanu la iUmor si incetarea colaborarii cu acesta

In primul rand dorim sa precizam ca prezenta lui Matei Deleanu la emisiunea iUmor de la Antena 1 s-a facut fara acordul si stiinta noastra. De asemenea ne delimitam de presupusele "glume" prezentate pe scena si condamnam cu fermitate asa zisele momente de umor la adresa persoanelor care sufera de cancer.Din acest moment orice colaborare intre centrul nostru media si Matei Deleanu inceteaza de drept.

Pe aceasta cale ne cerem public scuze pentru  atitudinea si  asa zisele "glume" referitoare la persoanele care sufera de afectiuni oncologice. Cancerul este o boala necrutatoare, un flagel care loveste atunci cand te astepti mai putin si din pacate deseori ii ia dintre noi pe cei dragi. Este o boala necrutatoare impotriva careia trebuie toti sa luptam si cu atat mai mult Matei Deleanu prin viitoarea sa profesie de medic. Am privit cu tristete, durere si furie prestatia lui din seara de duminca din cadrul emisiunii iUmor.

De asemenea ne cerem scuze Deliei, lui Mihai si lui Cheloo si intregii echipe Antena 1 pentru glumele deplasate referitoare la emisiunile acestui post.

Speram ca Matei Deleanu va avea barbatia, demnitatea si onoarea in a iesi public si a-si cere scuze pentru ceea ce a facut.


Redactia UCT Media

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.