Rezultatele Conferintei regionale Brasov a Initiativei Romania 3.0

Redam integral comunicatul emis de catre Daniel Dragomir in urma conferintei regionale de la Brasov a Initiativei Romania 3.0:

Cele mai importante decizii adoptate sunt urmatoarele:
- Romania 3.0 va ramane o asociatie civica, dar care va incepe sa promoveze activ si militant obiective politice.
- Vom participa ca initiativa civica la alegerile europarlamentare din 2019, cu liste proprii, cu candidati care vor lupta pentru romani si nu pentru birocratia de la Bruxelles.
- Este nevoie sa promovam mesajele si dorintele romanilor, atat din punct de vedere al luptei impotriva statului paralel, dar mai ales cele economice, de identitate nationala, cat si cele care privesc rolul nostru in Europa: acela de natiune libera si demna. Nu suntem in UE ca sa imbogatim birocratii de la Bruxelles si multinationalele, suntem in UE pentru Romania.
- Se va accentua implicarea pentru organizarea filialelor judetene in toata tara.
- Modul de coordonare al Romania 3.0 va fi unul al democratiei participative directe, vom pune la dispozitia membrilor o aplicatie online: fiecare decizie importanta, fiecare candidat, fiecare initiativa majora va fi pusa la dispozitie transparent si fiecare membru va avea un cuvant sau un click de spus.
Vom organiza o conferinta de presa in Bucuresti in viitorul apropiat pentru a comunica toate detaliile intalnirii de azi.
Multumesc tuturor celor care au venit, care au vorbit azi curajos despre ceea ce cred si simt pentru Romania. Multumesc mass media pentru prezenta si intrebari.
Vom sustine initiativele noastre politice alaturi de romani si doar pentru romani. Romania 3.0 este o miscare nationala in care nu isi au loc jocurile politicianiste sau interesele de gasca.
A venit vremea ca romanii sa conduca Romania.


Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.