Catalin Botezatu va fi prezent la un super eveniment ce va avea loc in Mamaia maine seara

Asa cum va anuntam anterior, restaurantul Dorna din statiunea Mamaia va gazdui maine seara un super eveniment dedicat etniilor si traditiilor dobrogene.Corina Martin Official ( MISTRAL TOURS) : “Intrucat in Mamaia nu mai aveam de foarte multi ani un restaurant reprezentativ cu program live traditional, am pus in scena un concept de Eveniment traditional, de “Dinner & Show” pentru turisti, vizitatori si localnici, in care oferim o experienta autentic dobrogeana, pentru turistii romani si straini ce sosesc in vacanta pe Litoral. Peste 150 de dansatori si artisti din cele 6 ansambluri ale minoritatilor reprezentative din Dobrogea si din ansamblurile dobrogene fac parte din Spectacol.

Evenimentul primeste botezul sub numele "SEARA DOBROGEANA" si ofera o bogata si savuroasa cina cu preparate din bucataria tuturor minoritatilor Dobrogei, precum si un show ce include peste 100 de dansatori si artisti, ce prezinta farmecul unic si special al acestei regiuni turistice, pe care cu mandrie o numim Dobrogea. Pe parcursul cinei, turistii sunt oaspetii unui Spectacol extraordinar si interactiv, in care admira dansuri grecesti, turcesti, tataresti, rusesti si lipovenesti, armene, aromane si, desigur, dobrogene. Vor exista initieri interactive cu publicul pentru a invata geamparaua dobrogeana sau sirtaki grecesc. La finalul show-ului turistii sunt invitati in Salonul de suveniruri si produse traditionale, unde pot admira mestesugari autentici si pot cumpara suveniruri, vinuri dobrogene, produse traditionale dobrogene, cu specific al tuturor minoritatilor.

Pretul unei “Seri Dobrogene” nu este fixat inca, se va stabili ferm dupa culegerea impresiilor si feedback-urilor pe care le vom primi in seara de Premiera de la primii nostri oaspeti, dar va atinge o medie de 150 ron/ persoana, cu reduceri pentru copii si pentru grupuri.

Am discutat deja propuneri de pret cu reprezentantii turoperatorului israelian ce adduce turisti pe charterele de la Tel Aviv la Constanta ( Meshek Wings) si cu reprezentantii Maxitours ( turoperator belgian ce aduce turisti pe zborurile Blue Air de la Paris si Bruxelles catre Constanta), cu reprezentantii Turkish Airlines Constanta – cei care se vor afla printre primii oaspeti ai serii de Premiera, alaturi de reprezentanti ai hotelierilor si agentiilor turoperatoare din Romania, ce vor intra in lantul de vanzare a acestui produs turistic.

Incepand de la finalul lunii iunie, operam in fiecare Joi acest program, iar din iulie trecem la o frecventa de doua evenimente pe saptamana, intr-un restaurant bine ales - pentru locatie, generozitatea spatiului si posibilitatile de amenajare scena si decoruri, si anume Restaurant DORNA din Mamaia.

In Show vor evolua ansambluri din mai multe localitati ale Dobrogei, pentru a asigura reprezentativitatea si ideea de mozaic de traditii si culture etnografice dobrogene.

1. DOBROGEANCA - orasul Ovidiu
2. PANDELAȘUL – orasul Medgidia
3. PLAI CU DOR - comuna Albești
4. IHOLU - Comunitatea Aromână
( Presedinte Stere Beca)
5. VANGHILIZMO - Comunitatea Aromână
din Mihail Kogălniceanu
6. ARMÂNAMEA – orasul Ovidiu
7. ELPIS - Comunitatea Elena Elpis
Constanta ( Presedinte Traian Anton
Antoniadis)
8. QARASU - Uniunea Democrata a Tatarilor
turco musulmani din Romania, filiala
Constanta ( Presedinte Eserghep Gelil)
9. CANLAR – Uniunea Democrata a Tatarilor
turco musulmani din Romania, filiala
Constanta
10. FIDANLAR DELIKANLILAR - Uniunea
Democrată Turcă din Constanta
(Presedinte Osman Fedbi)
11. NAIRI - Uniunea Armenilor din România-
( Presedinte Liviu Merdinian)
12. GALUBOE MORE - Comunitatea
Rușilor-Lipoveni din Constanța
(Presedinte Nicolae Artion)

"Seara dobrogeana” este organizat si pus in scena de agentia de turism turoperatoare MISTRAL TOURS din Constanta – Mamaia ( la 20 de ani de activitate), impreuna cu Restaurant Dorna Mamaia si dispune de pagina proprie de web si de facebook – www.searadobrogeana.ro, o pagina pe care am introdus prezentarea istoriei Dobrogei, a traditiilor comunitatilor, a elementelor de specificitate si de autentic ale fiecarei minoritati “
Partenerii oficiali ai Serii Dobrogene sunt Comunitatile minoritatilor reprezentative din Dobrogea – Comunitatea Elena Elpis, Uniunea Democrata Turca din Constanta, Comunitatea Aromana din Constanta, Uniunea Democarata a Tatarilor tuco-musulmani din Constanta, Comunitatea Rusilor Lipoveni si Uniunea Armenilor din Romania, filiala Constanta.

Invitati speciali la eveniment sunt cunoscutul designer Catalin Botezatu si indragitul cantaret constantean Ionut Galani!

Pentru cei care doresc sa participe, pot achizitiona un bilet la pretul special de 130 RON de la sediul Mistral Tours, langa statia Perla Telegondola Mamaia.
Un produs Blogger.