Incepand de astazi Bancpost a preluata de Banca Transilvania

Banca Transilvania şi Bancpost vor lucra începând de azi împreună. În calitate de client al băncii noastre, dorim să ai la îndemână informații despre ce înseamnă acest lucru pentru tine şi pentru povestea BT.
 
 Vestea este că banca noastră a devenit proprietarul pachetului majoritar de acțiuni pe care Eurobank Group îl avea la Bancpost, respectiv al acțiunilor deținute la ERB Retail Services IFN și ERB Leasing IFN. Am început integrarea acestora în Grupul Financiar BT. Este momentul în care cunoaştem echipele, clienții, produsele şi serviciile Bancpost. Integrarea înseamnă, de asemenea, că aceste entități vor avea pentru încă o perioadă activitate separată.


 
 
Ce înseamnă această achiziție pentru tine, clientul nostru
 
În primul rând, înseamnă că lucrezi cu o bancă solidă și antreprenorială.
Banca ta rămâne Banca Transilvania, iar pentru operațiuni, produse şi servicii te aşteptăm, cum este şi firesc, tot la BT. Acestea sunt la îndemână, de asemenea, prin BT24 Internet Banking & Mobile Banking şi prin BT Pay.
 
Ce înseamnă această achiziție pentru Banca Transilvania:  

  • O oportunitate de consolidare
  • Cel mai îndrăzneț proiect din 2018

 
 Fiecare dintre cele două bănci – Banca Transilvania şi Bancpost - vine cu puncte forte în poveste, pentru o bancă şi mai bună pentru tine.
   

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.