La Timisoara au inceput lucrarile la cea mai inalta cladire de birouri din Romania

Compania IULIUS demarează lucrările la cel de-al patrulea imobil office din totalul de şase pe care le va include proiectul mixt Openville Timişoara. Cu o înălţime de 155 de metri şi 27 de etaje, United Business Center 0 (UBC 0) va fi cea mai înaltă clădire de birouri din România.

foto: dezvoltator

Lucrările la UBC 0 au început cu organizarea de şantier, iar prima etapă de construcţie va consta în consolidarea terenului, cu peste 280 de piloţi foraţi. Termenul estimat de livrare pe piaţă pentru UBC 0 este ultimul trimestru din 2019.

3 comentarii:

 1. Bravo, tata. La Constanta numai boschetareala. Ne-au cam luat toti fata, fiindca au si centre universitare serioase, deci pot atrage job-uri ptr. oameni cu pregatire. In Constanta numai panarame de oameni.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nici chiar asa.
  Constanta are o serie de avantaje economico-sociale pe care Timisoara - si nici un alt oras din Romania - nu le are - precum si viceversa - Timisoara contrabalanseaza cu o serie de niste atuuri specifice la care si acum Bucurestiul doar viseaza spre exemplu. (este al doilea oras al Romaniei, e la granita de Vest (alt avantaj major) si creste vertiginos.
  O implicare dedicata a autoritatilor locale dar si deschiderea spre colaborarea cu societatea civila din Constanta pentru interesul cetateanului si o organizare economico-teritoriala riguroasa ar da rezultatele scontate rapid.

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca mai punem ca Timisoara va fii Capitala Europeana a Culturii in 2021...Practic spectacolul Timisoarei nu a inceput inca.
  Personal ma bucur ca se contureaza un al doilea oras al Romaniei, si provincia va avea in sfarsit economico-social un oras care va concura cu Bucurestiul de la egal la egal la multe criterii si parametrii.
  Dar in accelasi timp mi-e ciuda de incompetenta si delasare autorilor locale, care nu stiu fructifica atuu-rile specifice orasului asta (port, turism & entertainment, etc)

  RăspundețiȘtergere

Comment:

Un produs Blogger.