Licitatie de peste 160 milioane de lei in portul Constanta

COMPANIA NATIONALA "ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME" SA CONSTANTA a lansat licitatia pentru Modernizarea infrastructurii portuare prin asigurarea cresterii adancimilor senalelor si bazinelor si a sigurantei navigatiei in Portul Constanta (Proiectare+executie).

Compania Nationala - Administratia Porturilor Maritime - SA Constanta, in calitate de Administrator al porturilor maritime românesti, are ca obiectiv prioritar asigurarea conditiilor necesare de navigatie in siguranta, a navelor in porturi. Asigurarea conditiilor de navigatie in siguranta impune ca senalele de acces, bazinele de manevra si bazinele danelor sa aiba dimensiunile si adâncimile corespunzatoare tipurilor de nave care circula in port, corelat cu adâncimea de fundare a cheurilor.

Se imbunatatesc conditiile de manevra si functionare in siguranta in Portul Constanta si de asemenea creste eficienta de utilizare a infrastructurii existente.

Activitatile ce se vor realiza in cadrul proiectului sunt:

1) Lucrari de dragaj pentru adancirea la cotele impuse de siguranta navigatiei in bazine si senale: lucrari de dragaj (proiectare+executie) in suprafata totala de 2.186.942,50 mp din care 1.815.655,80 mp (dragaj pentru aducerea la cota de proiect) si 371.286,70 mp (dragaj de adancire a senalului si bazinului Portului de Lucru de la -7m la -9m).

2) Lucrari pentru asigurarea stabilitatii cheurilor in Portul de lucru (proiectare+executie) – 1250 ml

Valoarea estimata fara TVA: 161.708.293 lei.

Durata: 20 luni incepand de la data atribuirii contractului.

Termen limita pentru depunerea ofertelor: 07.05.2018.


cosinus

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.