Licitatie pentru extinderea plajelor blocata de o noua contestatie. Tiriac avea dreptate, nu coruptia ci legile cretine sunt principala problema

Ion Tiriac are dreptate nu coruptia este principala problema. Ci legile imbecile. Incepand cu mizeriile de legi asa zis de protectie a mediului. Nu poti face sosea de coasta ca e pe nisip. Nu poti face teleski si insula pe lac ca sperii niste pasari pe care nu le-a vazut nici dracu. Nu poti extinde portul Constanta spre sud ca dispar nu stiu ce 3 buruieni. O autostrada sta blocata ca vezi doamne deranja 3 lilieci besmetici dintr-o pestera. Oamenii aia din delta zac intr-o saracie gen india sau somalia ca nu poti face sosea pana la Sulina si sa repornesti combinatul. Daca vrem sa ne dezvoltam trebuie sa ne retragem din tratatul de mediu de la Paris, asa cum au facut Statele Unite, si sa relaxam legislatia de mediu.Apoi trebuie modificata radical legislatia privind licitatiile publice in asa fel incat sa dispara atat firmele al caror unic scop e depunerea de contestatii la infinit blocand proiectele cat si posibilitatea de a contesta continuu. Recent doar ce s-a depus o noua contestatie la proiectul de reabilitare a plajelor. Si evident tot proiectul a fost blocat.Deci clar anul asta nu va incepe nicio lucrare de reabilitare costiera.  Motivul invocat pentru contestatie este absolut imbecil:  schimbarea designului site-ului SEAP.


2 comentarii:

  1. Sunt interese sa se franeze cu orice pret dezvoltarea tarii. Legilea alea nu sunt date de-anboulea, ci au o tinta. Melescanu a zis recent ca in Romania colcaie o gramada de oameni vanduti Rusiei. PSD e un altfel de exemplu. Papusarii nici nu ies prea tare in fata, ci pun imbecili in functii cheie, care respecta ordinele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Coruptia face victime la fiecare pas! In primul rand avem nevoie de persoane corecte care sa ne conduca, PSD din pacate este compromis, clan mafiot declarat.

    RăspundețiȘtergere

Comment:

Un produs Blogger.