Primaria Constanta cumpara cosuri de gunoi, mese de pin pong si banci

Primaria municipiului Constanta a lansat licitatia pentru Achizitia si montarea mobilierului urban din municipiul Constanta.

Descrierea succinta a contractului

Achizitia si montarea acestor piese de mobilier urban are ca obiectiv echiparea spatiilor urbane pentru a îmbunatati calitatea vietii cetatenilor, dotând mai multe zone cu produse conform cerintelor de calitate, sustenabilitate, estetica si functionalitate, la un pret corect. Totodata aspecte precum durabilitatea , minima întretinere ,rezistenta ridicata, armonia estetica cu mediul înconjurator si în special functionalitatea, sunt criterii ce definesc îndeplinirea acestor obiective.
Astfel ca, este necesara reabilitarea zonei centrale a municipiului Constanta, a parcurilor, strazilor pietonale, zonelor de interes public, fântâni, intersectii etc, prin achizitie de banci de odihna, cosuri de gunoi, cismele stradale si ansambluri de mese.

Deasemenea, având în vedere verificarile efectuate pe teren si numarul mare de solicitari venite de la cetateni, precum si a rapoartelor de eveniment primite din partea agentilor de paza ce se afla sub contract de prestari servicii cu Primaria Municipiului Constanta, se impune luarea masurilor urgente privind înlocuirea cosurilor de gunoi amplasate pe bulevarde si strazi, în parcuri si piete, alei de promenada, zone de agrement, intersectii, statii R.A.T.C. sau alte locuri publice, dotarea actuala fiind insuficienta pentru mentinerea în stare de igiena a spatiilor publice. Astfel ca, în unele zone, numarul de cosuri de gunoi fiind foarte mic în raport cu numarul de pietoni care le tranziteaza, se impune suplimentarea acestora, astfel încât acestea sa se încadreze armonios în noile amenajari urbane.
Totodata, datorita numarului mare de solicitari din partea cetatenilor, se impune suplimentarea numarului de banci de odihna din statiile RATC deoarece numarul existent este insuficient.

Tot în acest context, mesele de ping-pong din parcul Viitorului necesita înlocuire datorita faptului ca sunt deteriorate in proportie mai mare de 50% si nu mai pot fi reparate.Lot nr. 1 Cosuri de gunoi;
Lot nr. 2 Mobilier Urban pentru Zona Centrala. Este necesara reabilitarea zonei centrale a municipiului Constanta, respectiv a fântânii Miga si a zonei Monument “Arc peste timp”, a parcului Teatrul Oleg Danovski, a parcului Tomis II, a parcului I.N. Roman, a parcului Gara CFR, a fântânei ICIL si a strazii Stefan cel Mare (tronson pietonal str. Rascoalei 1907/str. I.Ghe. Duca), prin achizitie de diferite tipuri de banci de odihna si ansambluri de mese pentru parcuri.
Lot nr. 3 Mobilier urban parcuri zona centrala. Este necesara reabilitarea zonei centrale a municipiului Constanta, respectiv a parcurilor din aceasta zona, prin achizitie de diferite tipuri de banci de odihna, cosuri de gunoi special concepute pentru colectarea deseurilor canine si cismele stradale.
Lot nr. 4 Banci de Odihna pentru Statiile RATC
Lot nr. 5 Mese ping-pong parcul Viitorului.


Valoarea estimata fara TVA: 4.494.440 lei.
Durata contractului 12 luni.

Termen limita pentru depunerea ofertelor 29.05.2018.cosinus 

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.