Au mai rămas câteva zile până când la celebrele Arene Romane din Bucureşti se va desfăşura prima ediţie a Old Blacks, Rock & More

Au mai rămas câteva zile până pe 25 mai, când la celebrele Arene Romane din Bucureşti se va desfăşura prima ediţie a Old Blacks, Rock & More, cel mai promiţător eveniment rock al primăverii. Pentru o experienţă cât mai plăcută şi pentru a vă bucura din plin de atmosfera de festival şi de cele 7 ore de muzică live, organizatorii vă pun la dispoziţie regulile de acces, dar şi programul final al evenimentului.
Gramofone, White Ash şi Kunnstra sunt trupele care vor cânta pe 25 mai la Arenele Romane, în deschiderea festivalului Old Blacks, Rock & More.
Trooper, Iedera & Trupa Zero, Viţa de Vie, Iris şi Subcarpaţi duc apoi distracţia mai departe, până după miezul nopţii de 25 mai.
PROGRAM
16:00 - Acces Public
18:00 - Kunnstra, White Ash, Gramofone
19:00 - Trooper
20:00 - Iedera & Trupa Zero
21:00 - Viţa de Vie
22:00 - Iris
23:00 - SubcarpaţiREGULI DE ACCES
Accesul publicului în Arenele Romane se face prin intrarea din parcul Carol, începând cu ora 16:00,  urmând ca prima trupă să urce pe scenă de la ora 18:00.
Organizatorii roagă spectatorii să nu vină cu următoarele obiecte, accesul cu oricare dintre acestea fiind interzis:
    - sticle sau pet-uri, mâncare sau băuturi de orice fel,
    - arme albe sau de foc, materiale pirotehnice şi alte obiecte periculoase,
    - umbrele (în cazul în care se anunţă ploaie, vă rugăm să veniţi cu pelerine),
    - aparate foto sau de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale
În incinta Arenelor Romane, organizatorii pun la dispoziţia publicului diverse sortimente de băuturi şi mâncare, contra cost. Vânzarea acestora se face pe bază de jetoane, care pot fi procurate de la casele special amenajate.
Accesul în spaţiul evenimentului este permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul trebuie păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, este interzisă. Persoanele care doresc să iasă din zona de eveniment şi să intre din nou vor trebui să-şi cumpere alte bilete. Accesul publicului cu bilete în zona Golden Circle va fi reglementat prin brăţări. Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii, acestea nefiind numerotate.
Accesul copiilor este permis doar pe baza de bilet şi doar dacă sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. Copiii cu vârsta sub 6 ani au acces gratuit şi trebuie, de asemenea, să fie însoţiţi de un adult, posesor al unui bilet valid.
Este interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor sau vănzarea/cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii işi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi pot confisca invitaţiile/biletele aflate în posesia acestora. Recomandăm achiziţionarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.
BILETE
Biletele se pot cumpăra în format electronic de pe www.iabilet.rowww.bilete.rowww.eventim.rowww.blt.ro şi în format fizic din reţeaua iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele ZebraPay din toată ţara.
    Preţurile biletelor sunt următoarele:
    - acces general - 65 lei
    - Golden Circle - 120 lei
    - la intrare: acces general - 99 lei / Golden Circle - 150 lei
Pentru mai multe informaţii, consultaţi pagina deFacebook a evenimentului, www.facebook.com/oldblacksfestival.
Adresa Arenelor Romane: Parcul Carol, Strada Cuţitul de Argint nr. 3, Bucureşti
Old Blacks, Rock & More Festival este un eveniment Sprint Media Grup şi JB Parker, prezentat de Cristian Hrubaru şi comunicat de HTag PR.
Sponsori: OMV, Aqua Carpatica, Credit Agricole, OXO Grup, M10 Consulting
Parteneri media principali: RockFM, PrimaTV
Parteneri media: Agerpres, Adevărul, Media Advertising, IQool, New Global Media, alt.radio

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.