Florian Munteanu, de pe platourile de filmare din America direct la Gala Celebrity AwardsActorul roman Florian Munteanu care joaca alaturi de Sylvester Stallone se intoarce in Romania pentru a asista la Gala Celebrity Awards.

Florian Munteanu, actorul roman care joaca alaturi de Sylvester Stallone, Dolph Ludgren si Michael B Jordan in filmul Creed 2, va fi invitatul special al galei Celebrity Awards ce va avea loc luni, 28 mai la Ambassador Otopeni .Florian Munteanu a devenit primul roman cu un rol principal intr-o productie cinematografica cu distributie globala dupa ce a fost anuntat la inceputul acestui an chiar de catre celebrul actor Sylvester Stallone ca avand rol principal in productia Rocky.

Florian Munteanu vine la Celebrity Awards si pentru o intalnire cu presa in premiera ,  iar managerul sau Eduard Irimia va anunta si proiecte noi in care vor fi implicati si alti romani cu sanse mari sa participe in alte productii  la Hollywood. 

La eveniment vor participa in jur de 200 de persoane printre care oameni importanti din business si persoane publice. Printre premiati se numara si Adrian Mutu, Catalin Botezatu, Mihai Leu, Cove, Cristian Sabbagh, Cristi Brancu si Calin Dobos.

Pe 28 mai, Gala Celebrity Awards il gazduieste si pe artistul C-tru ce a lansat recent piesa California Party alaturi de celebrul Snoop Dog. 

Partenerii evenimentului sunt: Motiva, Calin Dobos, JuletMad, Iqos, Peak, Guess, Novo Gold, Stefan Burdea, Augustin Watches, Sprezza,  Redis , Vin Arte, Prime Hostess, Dr. Novello, Cruise Hub, Ambasad’Or, Candy Bar Boutique, Baldaran.

Evenimentul va fi prezentat de Crina Matei iar atmosfera va fi intretinuta de Francisca, Diana Matei, Amadeea Mircea Eremia si Giorgio Ciabatonni.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.