Foto. Organizarea concertului din Cazinou este o inconstienta

Miercuri va avea loc concertul SoNoRo Conac. Acesta va incepe la ora 19:00 si este organizat de Asociatia Arche, cu sprijinul BRD Groupe Societe Generale, al Ordinul Arhitectilor din Romania si Institutul National al Patrimoniului.

Toate bune si frumoase doar ca evenimentul este organizat in interiorul Caiznoului, ceea ce este o dovada de totala inconstienta. De ce spunem asta? Cladirea se afla intr-un stadiu foarte avansat de degradare, atat la exterior unde deja cad bucati de decoratiuni, tencuiala si caramizi, dar mai ales la interior.


foto: Polaris M Holding

Astazi angajatii Polaris au fost trimisi sa faca curat in cladire. Ce vedem in pozele postate pe facebook? Anagjati ai Polaris adunand saci intregi cu bucati de tavan, pereti si decoratiuni care s-au desprins si au cazut. Cladirea este un real pericol pentru cei care intra in ea. Cine isi va asuma consecintele in cazul in care cineva va fi ranit?

De-a lungul timpului am fost de nenumarate ori in cladire, din subsol si pana in mansarda asa ca am putut observa degradarea continua a cladirii. Pentru siguranta oamenilor dar si protejarea cladirii aceasta trebuie sigilata atat la nivel de geamuri/usi zidite cu BCA cat si acoperisul refacut temporar si izolat complet pentru a nu mai permite accesul pasarilor si infiltrarea apei.
Un produs Blogger.