La 6 luni de la anuntul oficial Hornbach a obtinut certificatul pentru un nou magazinIn cursul anului trecut va anuntam ca Hornbach va construi 3 noi magazine in Cluj Napoca, Constanta si Iasi.

Ei bine, astazi compania a obtinut certificatul de urbanism pentru magazinul din Cluj. Noua unitate va fi amplasata pe strada Plevnei din municipiu si va fi al 7-lea magazin al retelei din Romania. Accesul la viitorul magazin se va face printr-un sens giratoriu.

"Înființată ca o afacere de familie în anul 1877, în sud-vestul Germaniei, compania deține în prezent 156 de magazine de materiale de construcții și grădinărit în nouă țări din Europa și a început cu succes anul financiar curent, cu o creștere a cifrei de afaceri de 7,1 procente în perioada martie - mai. Răspunsul clienților din România a fost unul pozitiv încă de la început și ne bucurăm foarte mult că am depășit perioada dificilă cauzată de criza financiară și economică din anul 2009. Proiectele de construcții și renovare sunt din nou în prim plan și ne-am propus să ne dezvoltăm în continuare, astfel încât va fi și mai ușor clienților noștri să realizeze proiectele lor împreună cu Hornbach” 
- Albrecht Hornbach.

foto: http://www.semren-mansson.com/

Niciun comentariu:
Write comments

Comment:

Recommended Posts × +