Lidl Romania a publicat primul raport de sustenabilitate

Misiunea noastră este aceea de a le oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente, în zone din imediata lor vecinătate. Reușim să respectăm această promisiune față de clienții noștri urmând principiul eficienței pe care noi o înțelegem, de fapt, ca responsabilitate.Responsabilitate în raport cu resursele mediului înconjurător,  în raport cu angajații, comunitățile în care suntem prezenți și mediul economic în care activăm.  Sustenabilitatea face, deci, parte din modelul nostru de business, astfel că pentru fiecare segment reprezentativ al activității noastre am identificat  câte un pilon de responsabilitate:

1. Sortimentul de produse,

2. Mediul

3. Societatea

4. Angajații

5. Partenerii de afaceri.

Pentru fiecare dintre aceștia, cu dedicare și perseverență, căutăm soluții prin care nu doar să sporim succesul Lidl ca business, ci și să creăm un viitor mai bun pentru societate.

Anul financiar 2016 a fost un an bun pentru Lidl România, nu doar din punctul de vedere al performanței financiare, ci și pentru că ne-am decis să punem pe hârtie măsurile deja puse în practică și demersurile noastre de responsabilitate socială și să publicăm primul raport de sustenabilitate. Ne-am dorit să facem asta pentru că suntem o companie transparentă, care își propune să îmbunătățească constant dialogul cu clienții, furnizorii și entitățile direct afectate interesate de activitatea noastră.

Va invitam sa cititi pe larg, cum se reflectă preocuparea noastră pentru un viitor mai bun în paginile următoare, în primul raport de sustenabilitate al grupului de companii Lidl în România.

Raportul poate fi consultat aici: https://www.lidl.ro/statics/lidl-offering-ro/ds_doc/Raport_sustenabilitate_v3.pdf
Un produs Blogger.