Peste 200 de oameni au petrecut la Seara Dobrogeana

Peste 200 de oameni au luat parte la evenimentul Seara Dobrogeana, organizat de Mistral Tours si Restaurantul Dorna Mamaia. Invitatii au dansat alaturi de cei peste 120 de tineri, membrii ai ansamblurilor folclorice ale etniilor dobrogene. Evenimentul a fost stropit din belsug cu vin bun de la cramele Nisipari caruia i s-au alaturat delicioase preparate culinare dobrogene. Seara s-a incheiat pe muzica live a indragitului cantaret Ionut Galani.

sursa foto: http://www.lumeapresei.ro/

„Din acest moment, Dobrogea devine prima regiune turistică din România care oferă turiștilor să un show reprezentativ, un show simbolic, sub conceptul Dinner & Show – spectacol și cină tradițională autentică. Oferim turiștilor noștri, practic, un spectacol și o cină care include preparate din bucătăriile tuturor minorităților din Dobrogea, muzică și dansuri care reprezintă armonios, tot ceea ce oferă Dobrogea mai bun. Peste 6 minorități, dar și dobrogenii, participă la acest spectacol săptămânal oferit turiștilor litoralului românesc”

-Corina Martin , Mistral Tours

„Am reușit să adunăm în această seară cele 6 minorități reprezentative. În Dobrogea suntem 18 etnii, suntem un model de conviețuire în Europa, iar aici în Dobrogea trăim într-o armonie perfectă, iar datorită Corinei Martin prin Agenția Mistral, a reușit să ne adune împreună la Dorna. Sperăm că acest eveniment va fi de bun augur și că de acum încolo, în fiecare joi seară se ne revedem aici în număr din ce în ce mai mare."

-Bogdan Dumitru, Hotel Dorna Mamaia
Un produs Blogger.