Diana Matei a lansat conceptul Babilonia!

Un album plin de energie, marca Diana Matei a fost lansat recent. Solista te ridică de pe scaun încă de la primele acorduri.
La filmări, artista a schimbat cinci ţinute şi a fost greu de recunoscut când s-a transformat într-o tânără cochetă, brunetă, tunsă scurt.După luni bune de muncă, Diana Matei a lansat noul album „Babilonia”, care cuprinde o explozie de ritmuri. Noul material al artistei este uşor diferit de ceea ce a cântat până acum, piesele fiind compuse în mai multe limbi.


„Albumul este pentru toate sufletele. Are energie solară, îți creează voie bună, stare de dans și cu siguranță va fi atmosfera de sărbătoare la fiecare concert pe care îl vom susţine. Pentru că este la modă ritmul balcanic, ne-am gândit să facem un album cu piese, diferit condimentate, cu influențe de la Cleante”, a spus Diana Matei.
„Seguimos” este prima piesă de pe acest album, videoclip în care Diana Matei a schimbat cinci ţinute de scenă şi a purtat două peruci, în varianta brunetă fiind chiar greu de recunoscut.
Un produs Blogger.