JYSK deschide al doilea magazin din Constanta

Nordicii de la JYSK sunt pusi in acest an pe investitii serioase in municipiul Constanta. Dupa cum deja stiti in cadrul parcului de retail TOM se lucreaza la un big box JYSK unde va fi relocat magazinul din galeria comerciala.Ei bine, recent compania a demarat angajarile pentru cel de al doilea magazin ce va fi deschis in oras in perioada urmatoare.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați și peste 2500 de magazine.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.