Mic dejun de la Lidl

La Lidl si Mega Image Concept Store gasesti mereu chestii interesante aduse de prin toate colturile lumii. Iar cand esti pe fuga si vrei un mic dejun energizant, la cele doua magazine gasesti mereu variante.

Pentru azi am ales cafeaua Lidl 2 Go si Deluxe White Cream. Din cate stiu in Constanta singurul Lidl 2 Go este in cadrul Lidl Delfinariu. Ce e interesant la aceasta cafea? Are certificare UTZ. Ce inseamna asta? Citez direct de la sursa:

 "UTZ Certified este un program care încurajează producția corectă a culturilor de cacao, cafea sau ceai.
Programul îi învaţă pe producători despre cultivarea corectă şi responsabilă, protecţia muncii şi mediului înconjurător. Lidl finanţează înfiinţarea unei şcoli pregătitoare pentru micii producători, care se obligă să păstreze normele UTZ Certified.
Certificarea UTZ garantează consumatorilor că produsele obținute au fost achiziționate, începând cu materia primă, la un preț corect și din surse sustenabile, că respectă condițiile de funcționare pe întregul lanț de aprovizionare, totul într-o manieră responsabilă.
Pentru obținerea certificării, toți furnizorii trebuie să respecte Codul de conduită al programului UTZ, care oferă îndrumări de specialitate de la experți în ceea ce privește metodele de cultivare, optimizarea condițiilor de muncă și protejarea naturii.
Un cultivator certificat UTZ practică în mod corect culturile agricole (calitate sustenabilă pentru producția de cafea, cacao și ceai) rezultând produse de calitate pentru oameni și mediul înconjurător."


 Crema din ciocolata alba contine fulgi de cocos si este absolut delicioasa. Are un gust dulce intens, aromat si este foarte....pufoasa. Si borcanul in care vine are un aspect elegant si placut. La capitolul ingrediente contine: zahar, ulei de rapita, ulei de palmier, lapte praf degresat, zer praf dulce, fulgi de cocos, unt clarificat, lactoza, lecitina din floarea soarelui si unt de cacao.

(disclaimer: acest articol NU este sponsorizat)

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.