Miele a sarbatorit un an de prezenta la Constanta

Miele, unul din cele mai cunoscute branduri premium din zona electrocasnicelor a sarbatorit un an de la deschiderea magazinului Miele Point din Constanta. Alte unitati sunt deschise in Bucuresti si Timisoara, iar la Brasov detin o fabrica de subansambluri si componente electronice. De asemenea magazine in sistem franciza sunt in Sibiu, Targu Mures, Deva, Brasov si Cluj NapocaIn Constanta, magazinul Miele este gazduit de parterul unei superbe cladiri istorice in stil art nouveau, Casa Zambaccian, un imobil restaurat recent.

Alaturi de nume precum Frigidaire, Hotpoint Electric Heating Company sau Westinghouse, Miele face parte din parintii electrocasnicelor.


Miele a luat fiinta in Germania, in anul 1899 avand ca fondatori pe Carl Miele si Reinhard Zinkann, ramanand pana in prezent o companie detinuta de familie. Primele produse ale Miele au fost separatorul de smantana, aparatul de unt si masina de spalat cu tambur rotitor, toate sub marca  Meteor.

Dar compania nu s-a limitat doar la produse casnice. Intre 1912 si 1914 a produs 125 de autoturisme, iar intre 1924 si 1960 a produs biciclete si motociclete.


In 1929 Miele produce primele masini de spalat vase din Europa. In 2007 au primit premiul pentru cea mai de succes companie germana a anului.
Cu o suprafata de 70 mp, in Constanta showroom-ul a fost deschis in anul 2017 dupa o investitie de 120.000 de euro, iar dupa 12 luni, cifra de afaceri inregistrata a fost de 250.000 de euro. Cea mai mare comanda a fost de 25.000 de euro, constand intr-o bucatarie complet echipata.


La evenimentul din Constanta a fost prezenta Loredana Butnaru, director general Miele Romania. Invitatii au avut parte de un garden party unde punctele de atractie au fost creatiile culinare ale lui Chef Adi Hadean.Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.