Pe 21 se deschide Mega Image Calea Sagului - primul concept store din Timisoara

In data de 21 iunie Mega Image aduce formatul concept store in Timisoara, in Calea Sagului, in apropiere de hypermarketul Kaufland. Noul magazin vine la pachet cu un Pepco.

Noul Mega Image va fid esfasurat pe aprter si etaj avand scara rulanta la interior. Magazine Mega Image concept store se gasesc pana acum doar in Bucuresti si Constanta.

Florin Frasineanu - economist (brandprivat.ro):

"Sa spunem doar ca este o abordare atipica.
Da, este primul Mega Image ce va fi deschis chiar in fata unui Kaufland. Adaugam si constructia "de la zero" practic, prin daramarea unei anexe a fostei societati Roxette. Apoi mai este tandemul cu Pepco sub acelasi acoperis.
La partea pozitiva, trecem formatul "Concept store" introdus in premiera iata, in Banat. Mai punem si desfasurarea pe doua nivele, cu scara rulanta in interior, si aici o noutate pentru oras.
De cealalta parte, la punctele slabe, pe langa vecinatatea Kaufland, ne permitem sa punem zona, puterea de cumparare a locuitorilor din imediata vecinatate fiind relativ scazuta. Apoi - si aici nu stim daca Mega Image si-a facut temele - ar mai fi traficul din Timisoara. In ultimii ani a devenit o adevarata provocare sa traversezi orasul de la un capat la celalalt, aglomeratia din trafic ducand zilnic la ambuteiaje. Ori in absenta locuitorilor din zonele instarite, nu este asadar exclus sa asistam - fara voia retailerului - la o alta premiera, magazinul putand deveni primul Concept store de proximitate. "


foto: doppler | http://www.ratt.ro/
Un produs Blogger.