Pe 22 iunie, Arenele Romane se transformă în cel mai mare club în aer liber din București

Este vorba despre cel mai pe val artist din România, congolezul-parizian Maître Gims, nelipsit din cluburile si de pe radiourile comerciale. Piesele ”Mi Gna” si ”Bella” l-au propulsat in topurile din intreaga lume. Pe 22 iunie vine la Arenele Romane, care se transforma in cel mai mare club in aer liber, cu 10 ore de muzica non-stop.
Atasez afisul, iar in comunicat pun promo-uri video, spot si ilustratie video.
Multumim si va asteptam la Arene!Pe 22 iunie, Arenele Romane se transformă în cel mai mare club în aer liber din București
Pe 22 iunie, Arenele Romane se vor transforma în cel mai mare club din București, cu mai bine de 10 ore de muzică și dans, până în zorii zilei de 23 iunie 2018. Nelipsitele melodii din cluburile si radiourile României, ”Mi Gna” și ”Bella”, vor anima mulțimile in cadrul unui concert de neuitat. Biletele costă 119 lei în rețeaua Eventim și aici: http://bit.ly/BileteMaitreGims
Artistul care a dat peste cap topurile muzicale din întreaga lume, Maître Gims, muzicianul congolez crescut la Paris care a cucerit playlistele din întreaga Europă, vine pentru prima dată în România!
În deschidere ne vom bucura de un playlist live cu Vescan și invitații lui, Faydee, Young Zerka, Moh Green (Franța) și Maria Andria (Cipru). Trouble Crew vin să ne arate cum se face streetdance la nivel internațional. Campionii României, care ne reprezintă țara la numeroase competiții din UK, Italia, Germania și SUA vin să încingă atmosfera înainte de ”Mi Gna”, hitul care a cucerit cluburile si radiourile.
Julie Mayaya, caștigătoarea trofeului ”Vocea României” în 2012, va cânta și ea doua piese în deschidere, suntem curioși dacă vor conține ceva influențe din ritmurile congoleze, având în vedere originea atât a lui Maître Gims cât și a lui Julie Mayaya.
După concertul lui Maître Gims, distracția continuă cu seturi de club puse de cei mai iubiți dj din România, amfitrionii party-urilor fara de sfârșit de la Kudos Beach și after-party-urilor din București: Adrian Eftimie, Optick și Rosario Internullo, italianul cu ”sentimente colorate”. Intrarea este liberă la after party, adică începând cu miezul nopții.
Deci, pe 22 iunie 2018, intr-o vineri seara, odată terminată școala dar si săptămâna, Arenele Romane devin punctul de atracție al tuturor celor care merg de obicei în discoteci și cluburi, dar și al celor care vor să experimenteze în premieră combinații unice de rap franțuzesc cu rumba congoleză, urmate de seturi de clubbing care te trimit direct la Ibiza, Dubai, Mykonos și la cele mai tari festivaluri ale lumii.
1. Promo video 30 secunde cu sunet, include promo cu ”Vin la București!”: https://we.tl/uoRY7mXuU0
2. Promo video 15 secunde fara sunet: https://we.tl/XA9PzNU51V
3. Ilustratie video din concerte, include promo cu ”Vin la București!”: https://we.tl/aoeVPuMd3q
Evenimentul este organizat de MGM Booking și Carpathia International Events și comunicat de HTag PR.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.