S-a deschis Kaufland Mamaia Nord

Astazi la ora 13:00 a avut loc inaugurarea primului hypermarket din zona statiunilor Mamaia si Mamaia Nord. Este vorba de un Kaufland cu o suprafata construita de 1.938 mp, alti 828 mp sunt rezervati zonelor pietonale, iar pentru autoturisme sunt amenajate 112 locuri de parcare, dintre care 5 destinate persoanelor cu handicap.Ca un fapt inedit mentionam cele doua "anexe" cu un design estival, discutam de o patiserie cu o terasa eleganta si un magazin ce comercializeaza presa, reviste si tigari. Bineinteles nu lipseste nici punctul grill dotat cu mese stand.Programul de functionare va fi de luni pana sambata intre orele 07:30-23:00, iar duminica intre orele 08:00-22:00.

Ultima zi de functionare va fi 15 septembrie. Se are in vedere, in functie de vanzari, ca anul viitor sa fie construit un magazin permanent.Acesta este primul hypermarket Kaufland deschis in acest exercitiu financiar alte 10 urmand a fi inaugurate pe parcurs.


„Vara aceasta venim mai aproape de clienții aflați pe litoral - mai exact la Mamaia, un loc preferat de mulți turiști. Suntem mereu atenți la nevoile cumpărătorilor noștri și ne adaptăm pentru a fi alături de ei, să le îndeplinim dorințele. De aceea, pe parcursul verii le punem la dispoziție tot ceea ce credem că le poate fi util într-o vacanță pe malul mării. Suntem dinamici și mizăm pe puterea noastră de a ne adapta la cerințele pieței actuale, iar acest hipermarket face parte din noua noastră strategie de expansiune”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.