Trebuie sa facem front comun si sa aparam valorile si idealurile puse in pericol de miscarile neomarxiste

Imagini incredibile de la ultimul protest al celor de la #rezist. Acestia si-au dat arama pe fata fluturand meshuri si bannere cu mesaje neomarxiste si antioccidentale indemnand la sustinerea anarhiei si la revolta impotriva capitalismului.

foto via Paul Hitter

Daca de la USR si #rezist nu ai pretentii oamenii dovedind din plin apartenenta la curentul neomarxist, surpriza vine de la consilierul judetean PNL Marian Crusoveanu care intr-un mesaj anti PSD (de inteles de altfel fiind partide opuse) se foloseste de o imagine de propaganda anticapitalista si antiamericana din perioada sovietica. Parca PNL reprezenta dreapta. Speram totusi ca este o scapare, o greseala si nu ceva intentionat.


Si nu, asta nu e un articol pro Dragnea, din contra Dragnea are multe raspunsuri de dat, ani la rand s-a folosit de statul paralel in favoarea sa contribuind la situatia nenorocita de azi in care procurorii noii securitati taie si spanzura dupa cum vor ei. Este responsabil si trebuie sa raspunda pentru ministrii incompetenti care populeaza guvernul, trebuie sa raspunda pentru membrii psd valorosi pe care i-a executat politic si multe altele.Noi oamenii simplii, cetatenii, trebuie sa facem front comun in fata acestor miscari anarhice si neomarxiste care incearca sa isi impuna adevarul lor cu forta si furie. Si asta nu e doar o problema a Romaniei , este una la nivel international. "Snowflakes" neormarxisti, feminazi si ecoteroristii au ajuns sa fie la fel de periculosi precum dementii de la ISIS. Noi ca popor trebuie sa fim uniti in jurul aliatilor nostri statul Israel si America lui Donald Trump, pentru a ne apara identitatea, valorile si obiceiurile.De pe la sfarsitul anilor '80 intreaga lume a intrat intr-un blocaj. De la zboruri civile supersonice, oameni pe luna, creativitate si progres am ajuns sa discutam imbecilitati de genul daca pamantul e rotund, aterizarea pe luna e regizata si ca Australia nu exista. Toate acestea se datoreaza greselii uriase de a ceda in fata neomarxistilor, feminazi si ecoteroristilor. Trebuie sa facem front comun si sa aparam valorile si idealurile care au facut candva occidentul sa fie great. Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.