Wild, Wild Horses...

...we'll ride them some day

Desi mai sunt doar cateva zile pana la Paste, afara este un frig crunt de parca am fi in mijlocul iernii. Asa ca am zis sa ma incalzesc cu niste vin rosu pe care l-am asociat cu ..... ciocolata.

Unul din brandurile mele favorite de vin din Dobrogea este Caii de la Letea (disclaimer: acest articol nu este sponsorizat de nici un producator de vinuri). Aligote-ul de la ei pur si simplu il ador (ca sa fiu mai exact Caii de la Letea Editie Limitata - Aligote).

Dar pentru astazi am ales un cupaj interesant Cabernet Sauvignon cu Feteasca Neagra din gama Caii de la Letea Editie Limitata. Este vorba de sticla 438/5000.La fel ca la intreaga gama Caii de la Letea Editie Limitata, eticheta este eleganta, sobra cu note retro. Dupa ce l-am lasat la aerat m-am putut bucura de aroma fructata, intensa dar catifelata. Printre aromele care se simt sunt cirese, cirese amare, ciocolata si un aftertaste placut o combinatie de bob de cacao cu bob de cafea.

Pentru asociere am ales Milka cu alune de padure intregi si Raffaello. Vinul si ciocolata s-au completat de minune intensificandu-si reciproc aromele.
Un produs Blogger.