4 strazi importante din centrul Clujului vor fi reamenajate

Primăria propune modernizarea a patru străzi din zona centrală a orașului: spațiu pietonal (public) generos, piste de biciclete și mai mulți arbori plantați!

O nouă dezbatere deschisă a avut loc astăzi în cadrul Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC), la clădirea Casino din Parcul Central "Simion Bărnuțiu".
Tema supusă dezbaterii de Primăria Cluj-Napoca a fost reamenajarea străzilor Regele Ferdinand, Tipografiei, Sextil Pușcariu și Emile Zola.

În cadrul întâlnirii au fost prezentate propunerile de proiecte pentru reamenajarea acestor străzi venite din partea Asiza Birou de Arhitectură și pe care le puteți vizualiza accesând broșura din următorul link - http\://bit.ly/BrosuraDezbatereCIIC17Iulie.

Proiectele propun creșterea spațiului pietonal, modernizarea iluminatului public cu tehnologie led, plantarea unor aliniamente de arbori, infrastructură pentru biciclete și spații pentru terase.
Un comentariu:

  1. Randari cu viitoare stazi pietonale cu masini :))

    Proiectul e TSUNAMI INTR-UN PAHAR CU APA. Zestea arhitectonica a Clujului sparge tiparele banalului si plictisitorului. Poate sa adauge Primaria cate artificii, pocnitori si tricks-uri doreste, pur si simplu Clujul nu are ,,hainele'' Timisoarei, Brasovului, ale Iasiului sau ale Sibiului.

    RăspundețiȘtergere

Comment:

Un produs Blogger.