Brico Depot deschide 3 pop-up stores

Brico Depot deschide 3 pop-up stores estivale. Primul si-a deschis deja portile pe terasa Promenada Mall din Bucuresti si va fi deschis pana pe 15 iulie. Celelate doua vor fi deschise la Oradea in perioada 18-25 iulie si la Constanta in perioada 29 iulie - 5 august.

In cadrul celor 3 pop-up stores sunt prezentate noile produse si accesorii pentru gradina, baie, bucatarie, constructii si depozitare. In plus se vor organzia concursuri DIY.

Noua gamă de mobilier pentru grădină, Denia, este realizată din materiale sustenabile și propune elemente de design unice.
Produsele expuse în pop-up store-urile Brico Depot includ soluții inovatoare pentru înfrumusețarea și îmbunătățirea spațiilor exterioare: mobilier de grădină ergonomic și ușor de depozitat, corpuri de iluminat, modele de grătar potrivite pentru orice idee de design, seturi complete pentru mese perfecte în familie sau echipamente și unelte pentru îngrijirea corespunzătoare a grădinii.
Concepute în funcție de nevoile și dorințele clienților, noile game de produse de la Brico Depôt reprezintă o sursă de inspirație pentru toți pasionații de bricolaj astfel încât, indiferent de proiect, îmbunătățirea locuinței să devină accesibilă tuturor.
Gamele de produse pentru construcții, baie, bucătărie și depozitare vor fi expuse în cele 3 orașe în cadrul unor pop-up store-uri similare.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.