Dupa 4 ani teatrul de vara din Costinesti este redeschis

După mai bine de 4 ani de uitare şi ruină, Teatrul de vară din Costineşti, emblema evenimentelor cultural artistice de pe litoralul Mării Negre, s-a redeschids miercuri, 25 iulie 2018, ora 20.00.

Scena pe care s-au lansat mari actori ai României şi au performat trupe precum Divertis, Iris şi Phoenix, a fost reabilitată în totalitate, la iniţiativa Biroului de Turism pentru Tineret, România.

Totodată, au fost recondiţionate gradenele şi locurile destinate spectatorilor, sistemul audio a fost înlocuit cu unul performant, astfel încât la Teatrul de vară Costineşti se vor putea relua spectacolele artistice şi se vor putea proiecta filme în aer liber, spaţiul devenind, după renovare, un cinematograf modern.

Iniţiativa BTT a avut ca scop să redea strălucirea de altădată unui loc iubit şi îndrăgit de către turiştii români şi nu numai, un loc de care mulţi dintre cei care au vizitat litoralul românesc au legat numeroase amintiri.

Conferinţa de presă ocazionata de inaugurare a fost urmată de un cocktail şi de primul spectacol susţinut pe scena Teatrul de vară Costineşti de solista Ruby şi trupa Mad Monkeys.
Un produs Blogger.