JYSK deschide la Focsani magazinul 60

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, ajunge la 60 de magazine în România, odată cu inaugurarea unui nou magazin în Focșani. Cel de-al doilea magazin JYSK din Focșani va fi inaugurat joi, 12 iulie, începând cu ora 08:00, în strada Brăilei nr. 102.
Marea Deschidere JYSK Focsani

“Am ajuns în Focșani în ianuarie 2016, iar de atunci JYSK Focșani este în topul celor mai performante magazine din zona Moldovei. Succesul magazinului de aici ne-a dovedit că Focșani este un oraș cu potențial, de aceea am decis inaugurarea unui al doilea magazin, de data aceasta în zona de sud, pentru a fi mai aproape și de locuitorii din această zonă. Și de data aceasta respectăm tradiția și marcăm inaugurarea cu un eveniment special de deschidere, urmat de o săptămâna de reduceri foarte bune la peste 1000 de produse. Îi așteptăm la deschidere pe toți cei care doresc să își amenajeze casa cu produse scandinave de calitate, la un preț foarte bun 
” , a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.
Pentru a marca Marea Deschidere a celui de-al doilea magazin JYSK din Focșani, compania a pregătit un eveniment special pentru clienți. În ziua inaugurării, pe 12 iulie, începând cu ora 08.00, locuitorii din Focșani sunt așteptați la petrecerea de deschidere, unde vor fi întâmpinați de o atmosferă veselă, cu muzică, baloane, cafea, croissante și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.
“Ne bucurăm că, începând din această săptămâna, în Focșani vor exista două magazine JYSK, ceea ce înseamnă că pentru locuitorii de aici va fi mai simplu să ajungă la noi. Noua echipă a magazinului JYSK Focșani 2 este pregătită să îi ajute pe clienți să își aleagă cele mai potrivite produse pentru casele lor. În plus, în săptămâna deschiderii am pregătit oferte speciale la o mulțime de produse – mobilier de interior, saltele, perne, plăpumi, lenjerii de pat și decorațiuni”,  a declarat Mirela Răuță, Director de magazin JYSK Focșani 2.         

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.