Lidl a inaugurat magazinul din Tuzla

În linie cu demersurile sale de sustenabilitate, Lidl optimizează în mod constant procesul de expansiune a rețelei, prin construcții cu un impact redus asupra mediului. Fiecare clădire nouă este concepută pentru a avea performanțe ecologice înalte, de la proiectul standard folosit pentru magazinele Lidl, până la echipamentele utilizate în operarea de zi cu zi a unității. În procesul de construcție a magazinului din Tuzla s-au folosit soluții și tehnologii avansate, ce contribuie la reducerea amprentei energetice. De exemplu, clădirea beneficiază de un sistem de iluminat cu LED, controlat prin sistemul de management al clădirii și senzori de prezență, precum și un sistem de recuperare a căldurii din aerul viciat, integrat în instalația de ventilație.Odată cu deschiderea unității din Str. Aviatorilor nr. 1A vor fi create aproximativ 15 noi locuri de muncă. Noul magazin din rețeaua Lidl va oferi clienților o suprafață de vânzare de aproximativ 1300 m² și în jur de 104 de locuri de parcare. Orarul de funcționare a noii unități va fi între 7:00 și 23:00, de luni până duminică.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.
Încă de la intrarea pe piață, Lidl a investit într-un viitor mai bun, astfel că sustenabilitatea și implicarea în comunitățile din care compania face parte reprezintă fundamente ale culturii sale organizaționale. De aceea, odată cu inaugurarea noii unități în orașul Tuzla, Lidl a amenajat un parc cu o suprafață de 4.150 mp, cu diverse facilități pentru locuitorii orașului. Situat pe Str. Eternității și Poștei, acesta dispune de locuri de joacă pentru copii, mese de șah și tenis de masă, foișor și băncuțe. Pentru reducerea consumului de energie, dar și pentru reducerea impactului asupra mediului, iluminarea parcului se realizează cu ajutorul unor panouri fotovoltaice și senzori de prezență. În spațiul verde creat de Lidl s-au plantat arbori, arbuști, gazon și s-au amenajat alei pietonale. În plus, în imediata vecinătate a parcului, au fost create 15 noi locuri de parcare pentru localnici.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.