Marea defilare Pegas

Constanța devine al cincilea oraș în care brandul românesc Pegas investește într-un spatiu dedicat celor mai în vogă modele de biciclete​. Totodată, noul magazin, care poartă numărul 7 la nivel național, vine și cu o premieră: aici poti învăța gratuit să mergi pe bicicletă.
Cu o istorie de aproape 50 de ani, brandul Pegas s-a reinventat și a reușit să aducă în magazine modele pentru toate vârstele și gusturile. În cel din Constanța, care se întinde pe o suprafață de 100 de metri pătrați, sunt prezente cele mai căutate modele din colecțiile Urban, FatBike, Mountain Bike, Cruiser sau pliabile, dar și accesorii, patine cu rotile, skateboarduri sau trotinete.
Asociația Skirtbike Constanța va activa de mai multe ori vara aceasta, susținând evenimente dedicate plimbărilor pe bicicletă. Comunitatea Skirtbike Constanța se mărește de la ediție la ediție și încă de la prima defilare, Aqua Carpatica a avut grijă de hidratarea bicicliștilor. 
În acest weekend, pe 15 iulie 2018, începând cu ora 15.00, la etajul 3 - Tomis Mall, va fi pregătită o zonă de concursuri, tombole și de ateliere pentru copii, susținute de Yves Rocher si NN. Amintim o super surpriza de la partenerul nostru dulce : Cofetaria Rebeca. 
Dacă luna trecuta, pe 24 iunie, chiar cu ocazia Zilei Iei, biciclistele au defilat îmbrăcate în portul tradițional românesc, duminica, 15 iulie 2018, SkirtBike Constanta​ pedalează la Marea Defilare Pegas Constanta​ cu tematica #beachparty. Pornind din centru orașului, defilarea colorată va strabate principalele bulevarde ale Constanței până în stațiunea Mamaia, unde va avea loc o super petrecere la Cafe Del Mar.  Vom aprecia dedicarea participantelor de a susține proiectul, dar mai ales strădania acestora de a se conforma tematicii.  
Traseul este urmatorul :
Str. Ștefan cel Mare (locul unde se va aduna mulțimea, în fața mall-ului)
17.20 Start defilare, cu ritm lejer,  pe banda 1.
Tomis Mall : Str Mihai Viteazu - Bdul Mamaia - zona Capitol - Bdul Tomis - zona Lupoaică - Str.Negru Vodă (Ibis Hotel) - Str. Mircea cel Bătrân - zona Capitol - Bdul Mamaia - stațiunea Mamaia - zona Melody, vom intra pe lângă Luv (locul unde se termină defilarea pe biciclete - pe faleză nu vom pedala, ci vom merge pe lângă biciclete până la Cafe del Mar - sosire - 19.20  
La sosire, ne vom bucura de concertul trupei KONY, de Smurfs Photo Bus, picturi cu henna si de cocktailuri racoroase Aperol Spritz. 
Fetele, îmbrăcate în fuste, vor pedala pe biciclete. O mare provocare o prezintă ținuta biciclistelor, dar nici bicicletele dichisite nu vor fi mai prejos. Ele vor fi la mare căutare pentru premiere. Avem premii pentru #divabiciclista sau #biciclistapreventivă, pentru cele mai chic sau originale ținute, pentru cel mai numeros check-in sau cel mai popular #veloselfie. #tocuricui pe bicicletă va fi de premiat de asemenea, alături de biciclista cu cel mai dichisit cos. Nu o vom uita nici pe #biciclistaînbucluc, care la fiecare eveniment face o mică pană de cauciuc.

SkirtBike™ redă femeilor curajul de a pedala în oraș, provocându-le să participe îmbrăcate în ținute cât mai elegante, tocmai pentru a demonstra că bicicleta poate fi și un accesoriu chic, fără a afecta feminitatea.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.