Primele 50 de supercars participante la Cars & Coffee au ajuns in Romania

Clubul automobilistic Drive Hype anunta sosirea in Romania a primelor 50 de supercaruri,  care au pornit din Venetia cu destinatia Cars&Coffee Mamaia 2018. Acestora li se vor alatura o selectie de supermasini din Romania, cu ocazia celei de-a doua editii a evenimentului, care reuneste anual posesori pasionati ai brandurilor Ferrari, Lamborghini, Porsche si nu numai, la nivel mondial. Acest eveniment vine la doar o saptamana dupa turneul Drive Hype Bucuresti-Budapesta, unde 30 supermasini aditionale au parcurs traseul impus, cu opriri in puncte cheie ale tarii precum Brasov, Sibiu si Transalpina, pe durata mai multor zile.Ziua de vineri, 6 iulie, va marca startul propriu zis al evenimentului Cars&Coffee Romania, avandu-i ca invitati speciali pe participantii de la Onelife Rally, veniti de la aproximativ 2000 km distanta special pentru acest eveniment, cu o desfasurare impresionanta de forte pe circuitul MotorPark de la Adancata, langa Bucuresti. Timp de mai multe ore, publicul prezent la circuit va putea admira masini de pana la 1200 cai putere, exploatate de proprietarii participanti la acest adevarat festival automobilistic. Primii spectatori sunt asteptati la traseu in prima parte a diminetii, incepand cu orele 11.00, urmand ca in a doua parte a zilei, dupa orele 16.00, participantii la eveniment sa porneasca in directia litoralului, avand ca punct de destinatie statiunea Mamaia spre sfarsitul zilei.

Publicul Constantean , dar si turistii prezenti pe litoral vor avea parte de o experienta memorabila, cu ocazia paradei din ziua de 7 Iulie, in cadrul careia aproximativ 80 de masini exotice vor defila prin Constanta, trecand prin zona cafenelei Filicori de pe bulevardul Alexandru Lapusneanu, indreptandu-se spre destinatia finala, Piateta Casino Mamaia. Parada va avea loc in prima parte a zilei, avand ca punct de oprire si Marina Romana, unde participantii vor avea parte de o vizita speciala, organizata cu ajutorul doamnei Corina Martin, presedinte al FAPT.

Organizatorii Cars&Coffee Romania, Luigi Lungu si Alex Arhire au discutat despre interesul tot mai mare pentru acest eveniment in Romania: " Acum cativa ani acest proiect se afla in faza incipienta, era doar la stadiul de vis. In Romania avem foarte multi posesori de supercaruri pasionati cu adevarat de masini, si scopul nostru din prima zi a fost sa-i reunim pe toti acesti oameni sub aceeasi umbrela, fie ca vorbim de conceptul Cars&Coffee sau de evenimentele dedicate Drive Hype. Anul acesta am facut un pas urias inainte si avem toata increderea ca vom continua sa ducem lucrurile in directia potrivita pentru 2019"


Doamna Corina Martin, presedinte al FAPT:
" Federatia de Promovare Turistica din Romania continua sa sustina si sa atraga evenimente de talie internationala in Romania, care pun in valoare, prin implicarea noastra, Romania ca destinatie turistica internationala.

Am reușit să atragem la Mamaia, în România, cel mai mare eveniment dedicat mașinilor exclusiviste, ce va avea loc în Europa de Est. Circuitul ”From Venice to Mamaia" se va derula în perioadă 6-7 iulie și va aduce 65 de mașini exclusiviste din toate colțurile lumii. Prezenta “Cars&Coffee” ( brand internațional de prestigiu de evenimente dedicat supercar-urilor aparținând unor brand-uri renumite precum Ferrari, Porsche, Lamborghini, Mclaren) si One Life Rally în Mamaia plasează România pe harta internațională a tururilor de supercar-uri și aduce un beneficiu enorm de imagine stațiunii Mamaia, Litoralului românesc și României.

Invitam turistii Litoralului romanesc, dar si localnicii, sa intampine cu mandrie prezenta acestui Circuit la Mamaia, in Romania si ii invitam la Parada si expoziția statică a mașinilor în centrul stațiunii Mamaia, ce vor avea loc Sambata 7 iulie, pe străzile Constanței și in stațiune.

In plus, in Parteneriat cu Fortele Navale Romane, proprietarii masinilor exclusiviste ce participa la acest Circuit (85% sunt straini din mai multe tari din Europa) vor vizita Fregata Regina Maria si Nava Scoala Mircea, nave simbol ale Marinei Romane. Imagini din Parada in Constanta , Mamaia si din cadrul vizitei navelor vor fi cuprinse in Filmul oficial al evenimentului, ce va fi realizat de organizatori.

Printr-o coincidența fericită, acest eveniment se derulează în exact aceeași perioadă cu Festivalul NEVERSEA, ceea ce ne permite să punem în valoare Constanța și Mamaia prin ambele evenimente, pe care le promovăm conjugat."

Aurora Economu, General Manager Filicori Zecchini Romania:
" Ne bucuram sa fim gazda acestui eveniment si partener oficial pentru circuitul auto international "From Venice to Mamaia" si Cars & Coffee Romania. Pentru promovarea evenimentului am organizat mai multe concursuri in mediul online , oferind clientilor nostri sansa sa castige o experienta de "copilot" intr-un supercar. Sambata ii vom intampina pe participantii din cadrul evenimentului la dejunul Cars&Coffee , in locatia noastra din Constanta, bulevardul Alexandru Lapusneanu, unde vom avea si o selectie de supercaruri expuse pentru a fi admirate de Constanteni si nu numai"

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.