Proiectul First by De Silva extins pe verticala pana la 11 etaje. Pe surse - va fi afiliat unui mare lant international

Dupa cum deja stiti, in Mamaia Nord, in zona de cluburi compania De Silva lucreaza deja la edificarea proiectului First by De Silva.

In proiectul initial ansamblul cuprindea 2 cladiri cu 9 etaje, parcare etajata, piscina semiolimpica, Moët & Chandon Lounge, sala de evenimente si conferinte, sala de fitness, restaurant, beauty center, spa cu aromaterapie, cigar club, wine tasting room si galerie comerciala.

Insa proiectul va suferi o serie de modificari, astfel cele doua cladiri principale vor fi extinse pe verticala de la 9 la 11 etaje. Unul dintre turnuri va gazdui 100 de spatii de cazare in regim hotelier, iar celalat turn 53 de apartamente de vacanta. In plus se va realiza un corp parter ce va gazdui o piscina acoperita.

Printre facilitati se numara: parcare cu 86 de locuri, piscina acopertia, 6 camere de relaxare la piscina, spa in suprafata de 404 mp (spatii pentru masaj, bazine, sauna, hamam, vestiare), sala de fitness (60 mp), piscina descoperita, bar cu 60 de locuri, 125 mp de spatii comerciale, sali de conferinte, restaurant cu 110 locuri, restaurant cu 80 de locuri, salon biliard, cigar lounge, beauty center.

Conform unor informatii primite pe surse, complexul va fi afiliat lantului hotelier american Ramada.

foto: De Silva

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.