Renuntarea la produsele de unica folosinta din plastic, o idee imbecila care loveste in persoanele cu handicap

Este trist sa vezi cum mari companii cedeaza in fata unei minoritati, e drept foarte agresiva si galagioasa alcatuita din liberalomarxisti.

Cea mai noua imbecilitate pe care incearca sa ne-o impuna este renuntarea la produsele de palstic de unica folosinta. In loc sa caute solutii sa educe oamenii sa nu mai arunce gunoaie din plastic peste tot, idiotii astia vor sa renuntam de tot la aceste produse. E ca si cum cand cineva e bolnav in loc sa-l tratezi il omori direct.

Ei bine aceasta decizie, in special cea de renuntare la paiele din plastic, loveste in persoanele cu handicap.Spre exemplu persoanele care sufera de distrofie musculara Duchenne nu pot bea lichide decat cu ajutorul paielor de plastic. Marimea, forma si flexibiltiatea acestora neputand fi inlocuite de cele din hartie sau alte materiale.

Paiele din hartie se uda si se topesc, sau poti musca din ele si se rup, cele metalice devin ori prea reci, ori prea fierbinti, iar unele boli fac ca organismul sa nu tolereze metalul.

Noi toti cei care gandim corect, normal, care aplicam common sense in viata de zi cu zi trebuie sa luptam impotriva liberalomarxistilor, o minoritate care incearca sa ne impuna stilul lor de viata. Este ok ca noi majoritatea sa fim conservatori si sa ne aparam valorile si stilul de viata in fata acestor agresiuni ale unor minoritati.


Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.