Se modernizeaza si extinde Teatrul de Vara Techirghiol



Proiectul propus pentru Teatrul de vară din Techirghiol constă în: modernizarea corpului de clădire existent C1, construirea unor corpuri noi de clădire C2 și C3, cu funcțiunile de centru multifuncțional și anexă tehnică, modernizarea și suplimentarea gradenelor, amenajarea incintei curții și a împrejmuirilor, reabilitarea trotuarelor din zona adiacentă.
Modernizarea corpului de clădire existent C1, cu funcțiunea de teatru de vară, va consta în refacerea învelitorii, a finisajelor exterioare și interioare, a tâmplăriilor. Întreaga organizare interioară a clădirii va rămâne neschimbată. Partea dinspre stradă va rămâne destinată pentru cabinele de actori, iar partea dinspre curte pentru scenă.
Construcția corpului nou de clădire C2 se va realiza pe latura de proprietate dinspre B-dul Eroilor. Acesta va avea funcțiunea de centru multifuncțional și va putea funcționa pe toată perioada anului. Va avea rol de recepție – casă de bilete pentru teatrul de vară și de centru multifuncțional care să găzduiască expoziții de artă plastică, de artă fotografică, de ateliere pentru desfășurare diverse activități culturale, educative, creative.
Construcția corpului nou de clădire C3 se va realiza spre latura posterioară de proprietate a terenului. Acesta va avea funcțiunea de anexă tehnică și va adăposti cabina de proiecție, grupurile sanitare pentru spectatori, spații tehnice și de depozitare.

sursa foto: https://www.statiuneatechirghiol.ro/

Pe proprietatea în studiu există 3 corpuri de clădire: corpul principal de clădire C1, cu funcțiunea de teatru de vară, cu regimul de înălțime P+1E; corpul de clădire C2, cu funcțiunea de anexă – cabină de proiecție, cu regimul de înălțime Parter; și corpul de clădire C3, cu funcțiunea de anexă – grup sanitar, cu regimul de înălțime Parter.
Se propune construirea a două corpuri noi de clădire, C2, cu funcțiunea de centru multifuncțional, cu regimul de înălțime P+1E, și C3, cu funcțiunea de anexă tehnică, cu regimul de înălțime Parter.
Amplasarea corpurilor de clădire existente și propuse pe proprietatea în studiu, se face astfel: 
Corpul de clădire existent, cel mai apropiat de stradă: C1 – teatru de vară
- față de limita de proprietate dinspre stradă - Piața Republicii – Sud – 0.00m 
- față de limita laterală de proprietate din dreapta - B-dul Eroilor - Est – min. 15.05m 
- față de limita laterală de proprietate din stânga – Proprietate particulară și Alee acces - Vest – 0.00m
- față de limita posterioară de proprietate – Proprietate particulară - Nord – min 40.24m.
Corpul de clădire nou propus: C2 – centru multifuncțional
- față de limita de proprietate dinspre stradă - Piața Republicii – Sud – 14.06m 
- față de limita laterală de proprietate din dreapta - B-dul Eroilor - Est – 0.00m 
- față de limita laterală de proprietate din stânga – Proprietate particulară și Alee acces - Vest – 23.47m
- față de limita posterioară de proprietate – Proprietate particulară - Nord – 25.98m.
Corpul de clădire nou propus: C3 – anexă tehnică
- față de limita de proprietate dinspre stradă - Piața Republicii – Sud – 40.52m 
- față de limita laterală de proprietate din dreapta - B-dul Eroilor - Est – 19.73m 
- față de limita laterală de proprietate din stânga – Proprietate particulară și Alee acces - Vest – 1.00m
- față de limita posterioară de proprietate – Proprietate particulară - Nord – 0.60m.

Niciun comentariu:
Write comments

Comment:

Recommended Posts × +