Uniunea Elena din Romania, Comunitatea Elena Elpis Constanta in parteneriat cu Crucea Rosie Sucursala Constanta aduna ajutoare umanitare pentru Grecia

Uniunea Elena din Romania, Comunitatea Elena Elpis Constanta in parteneriat cu Crucea Rosie Sucursala Constanta anunta pe aceasta cale ca incepand de maine 27 Iulie 2018 va prelua donatiile facute de cetateni si firme in sprijinul sinistratilor din zona Attika a Greciei, zona greu incercata in urma dezastrului natural produs de incendii.
Pentru acesta vor fi deschise 2 centre de primire in Constanta, unul situat pe Strada Stefan cel Mare Nr.85 (langa de policlina cu plata), cel de al doilea, la sediul Crucii Rosii Sucursala Constanta, Strada Constantin Bratescu Nr.71.
Donatiile pot consta in :
Lapte UHT, pansamente, fase medicinale, unguente prafuri si medicamente pentru tratarea arsurilor, picaturi pentru ochi, detergenti si dezinfectanti medicinali, materiale de constructii, unelte folosite in constructii, manusi medicinale, alimente neperisabile, lenjerie de pat.
Rugamintea este ca termenul de garantie sa fie de cel putin 3 luni pentru alimente si cel putin 6 luni pentru produsele medicale, altfel neputand fi primite.
De asemenea vom anunta in scurt timp conturile special deschise pentru cei interesati sa doneze sume de bani.
Centrele de primire vor fi deschise de Luni pana Sambata intre orele 10.00 si 19.00 urmand ca Duminica sa fie inchise.
Colectarea se va face pana la data de 10 August 2018.
Va multumim pentru sprijinul si ajutorul acordat semenilor in suferinta.

Anton Antoniadis, Carmen Lungu,

Comunitatea Elena Elpis, Crucea Rosie Suc. Constanta

foto: Savas Karmaniola | AFP | Getty Images

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.